Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

perjantai 4. maaliskuuta 2011

Kehnon kehon korjaus

Viime viikon agitreeneissä Sannalta tuli kommenttia, että pitäisi enemmän keskittyä koiran lihasten lämmittelyyn ennen agitreenejä. Agissa piilee iso riski saada lihasrevähdyksiä ym. urheiluun kuuluvia ei niin mukavia tuntemuksia. Eikä kuulemma tekisi ohjaajillekin pahaa lämmitellä ennen urheilusuoritusta, meistä kun ei yksikään ole enää niin nuori enää. Ohjeesta viisastuneena lämmitän nykyään koiriani leikkimällä lelun kanssa. Meno on rajua, varsinkin Roopella, jolla elopainoa on liki 30 kg. Ongelmana on vain se, että olkapäät ei kestä niin rajua repimistä.

Jannen ottamia kuvia katsellessani huomasin, että vasen olkapääni on jotenkin oudossa asennossa, kun leikin Roopen kanssa. Samoin puomin ohi juostessani vasen käsivarteni retkottaa jotenkin oudosti. Olen huomannut myös, että koirien liike saattaa muuttua yhtäkkiä tai sitten vain se pysähtyy kuin seinään. Ymmärrän kyllä, että siinä ei ole voimaa eikä liikerata käsivarressa ole normaali. Mutta mistä ihmeestä saisin apua ongelmaani. Ensimmäinen personal trainerini lähti vuodeksi seikkailemaan maailmalle, toinen jäi toiseen osoitteeseen työpaikan toimipisteen muuton yhteydessä. "Huokaus =(". Ei auttanut muu kuin lähestyä kolmatta henkilöä, jonka mielipide joka vaivan parantamiseen on syvien vatsalihasten hallinta.

Kymmenen minuutin keskustelun jälkeen resepti oli selvillä. Kuminauhajumppaa olkapäille. Liike on hyvin yksinkertainen, mutta raskas ilman kuminauhaakin. Agi vaan on niin rakas harrastus, että teen mitä vain päästäkseni siinä eteenpäin =). Jopa kuminauhajumppaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti