Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Motivaatiopula

Yhtäkkiä huomasin, että olin alkanut vältellä kaikkia ihmisiä, vastaantulevia koiria, treenikavereita ym. Pienen pohdinnan jälkeen tein diagnoosin itselleni ja huomasin sen olevan motivointipula arkiseen koiraharrastuselämään. Diagnoosin tehtyäni alkoi nyppiä entistä enemmän ja huomasin tänä aamuna etsiväni ratkaisua tähän ongelmaan. Löytyihän se, ihan yllättävällä tavalla.

Tunnin aamulenkin jälkeen söin aamupalaa ja surffailin netissä, niin kuin joka viikonloppuaamu. Yllättäen huomasin olevani koirat.com sivuston kalenterissa. Vaikka on vasta huhtikuu, oli tapahtumia ilmoitettu paljon, paljon enemmän kuin aikaisemmin vastaavaan aikaan. Suurin osa ilmoituksista oli koirakoulujen kurssitarjontaa, mutta oli siellä möllitoko ilmoituksiakin. Ja löytyihän sieltä Espoonkin ilmoitus ensi viikonlopulle. Ongelmaksi ilmaantui kahden koiran kanssa kisaaminen. Ongelmaan auttaisi apukäsi ja eikun puhelu Susalle.

Hetken keskusteltuani Susan kanssa, päätimme, että kyselisin mahdollisuutta kokeilla alokasluokkaa molemmilla koirilla, kylläkin eri aikaa. Ja jos vielä sattuisi niin, että Susalla olisi avoimen luokan kisa eri aikaan, niin silloin ongelma olisi poissa. Jos mulla olisi auto, ei ongelmaa olisi, vaan jompikumpi voisi odottaa vuoroaan autossa, mutta kun ei ole, niin varakädenpuute on aikamoinen ongelma.

Puhelun jälkeen alkoi motivaatio treenaamiseen nousta, joten nähtäväksi jää, saako ensiviikonloppuna kisajännitys vallan elämästäni vai pystynkö olemaan ihan cool ja mennä nolaamaan itseni jälleen kerran kymmenien ihmisten eteen...

(ps. Tämä teksti on sadas kirjoittamani teksti. Onnittelen siitä itseäni, sillä en olisi ikinä uskonut kirjoittavani tekstejä nettiin, saati et joku niitä olisi lukenut . Kiitokset Teille, jotka olette jaksaneet lukea. Kävijälaskurin lukemat motivoi tässä lajissa. =) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti