Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

torstai 21. kesäkuuta 2012

Roope ja sen jumit

Hmmm.... ensi viikon kalenteri näyttää pahalta. Se, että siellä on pari kokousta illoiksi merkattuna, ei tunnu missään. Mutta se mikä näyttää pahalta, on Roopen fyssarille meno. Onhan se ollut mielessä ja tiesin sen pikaisestikin tulevan vastaan, mutta aika vain sujahti käsistä. Kun mietin, mitä harjoitteita fyssari meille viimeksi kotiin antoi, tajusin, että mitään näistä ei olla tehty.

Pikainen selkärangan hierominen paljasti Rosan selän olevan jälleen jumissa. Taas kerran toruin itseäni laiskuudestani ja jaksoin jopa parina iltana hieman hieroa sitä. Kun kokeilin Roopen selkää, se olikin yllättävän joustava, vaikkakin edelleen pienoista jäykkyyttä oli havaittavissa. Ei kun lihapullat esiin ja venyttelemään.

Vaikka olenkin ollut laiska viime aikoina, ei tilanne ole niin paha, kuin voisi luulla. Roope on saanut tänä kesänä pentumaisia hepuleita ainakin 10, viimeksi tänään. Niitä se ei ole saanut moneen vuoteen. Roope ei ole kävellyt meidän rapun rappuja ylös eikä alas koko keväänä, mutta eilen se käveli ensin alas ja sitten ylös. Jalat eivät sutineet ollenkaan, vaan ne pysyivät täydellisesti kehon alla ja tukivat koko kroppaa joka askeleella. Roope jaksaa jälleen uida. Viimeksi tänään kävin heittelemässä palloa laiturilta ja laskujeni mukaan uintia tuli yhteensä kilometrin verran. Enempää en uskaltanut niitä uittaa, ettei lihakset menisi taas jumiin. Koirat olisivat kyllä jaksaneet uida vaikka kuinka kauan. Muutamana vuotena palloa on saanut heittää mereen Rosalle vaikka kuinka monta kertaa, mutta niistä vain kolmeen peräkkäiseen heittoon Roope on osallistunut, sen jälkeen on pitänyt pitää taukoa. Tänään ei taukoja tarvittu.

Onhan se jännää, mitä ensi tiistaina fyssari sanoo varhaiseläkkeestä nauttivalle Roopelle =D. Tuleeko tuomio, että poika on nuortunut vai katsotaanko Roopen olevan jo caput...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti