Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

sunnuntai 11. elokuuta 2013

The Lintukoirat Rosa, Roope ja Ella

Kesän ihaninta aikaa on ehdottomasti ulkoilu koirien kanssa ja varsinkin ihanien ystävien kanssa. Kuva tarina kertoo ulkoiluretkestä Ellan kanssa. Olemme taukopaikalla uittamassa koiria kaikessa rauhassa, kunnes alkaa aikamoinen aktivointi...

Kaikkien koirien yhteinen piirre on ehdottomasti rakkaus uintiin. On mukavaa pulahtaa vilpoiseen veteen lämpöisenä päivänä ja nuuskutella kalliolla arvaillen, ketä siellä on kulkenut... Mutta kun paikalle saapuu ihan oudon näköinen tyyppi, joka ei kuulu laumaan, se saa kaikkien kiinnostuksen heräämään.

Mikä ihmeen tyyppi se on???
 Pakko käydä katsomassa lähempää...

 Ella kyllästyi tyyppiin ensimmäisenä ja siirtyi lempipuuhaansa, puupätkän pilkkomiseen.
 Rosa oli ainut, kenellä säilyi mielenkiinto lintua kohtaan pitkän ajan...
 ... kunnes sekin kyllästyi uimaan linnun perässä.
 Linnun huomatessa, että se ei olekaan enää kiinnostuksen kohde, se ui takaisin ja alkoi jälleen härnätä koiria olemassa olollaan.

 Jälleen Rosan kiinnostus heräsi..
 .... ja ui linnun perässä pitkän matkan.
Kun Rosa ei enää jaksanut tätä takaa-ajo uintia, se kääntyi ja tuli takaisin kalliolle. Kohta lintu tuli perässä, se ui aivan liki kalliota ja odotti, että joku lähtisi perään. Rosahan lähti ja alkoi sama kilpauinti. Tätä kesti melkein vartin, mutta sitten jatkettiin matkaa kotia kohti ja lintu jäi kalliolle yksin odottelemaan seuraavaa uhria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti