Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

maanantai 4. marraskuuta 2013

Tokoilun paluu

Nyt se sitten tapahtui, paluu tokoilun pariin. Monta vuotta olen vain treenaillut ilman päämäärää, sillä tiesin, että menestystä ei meille tässä lajissa suoda. Mutta kun syksyllä olin Roopen kanssa Vappu Alatalon motivointi kurssilla, alkoi treeneihin tulla ihan uudenlaista paloa ja uskalsin lähteä kokeilemaan möllikisoja. Olin jo päättänyt, että jos ne menee hyvin, ilmoon meidät oikeisiin kisoihin. No, ehkä ensi vuonna...

Ennen kisaa vähän leikittiin ja tehtiin kontaktiharjoituksia ovien paukkuessa ja toisten koirien juostessa ohitse.


Luoksepäästävyys ja paikalla makaaminen tehtiin kahdessa ryhmässä. Me oltiin toisessa ryhmässä, viimeisenä, numerolla 7. Sehän on selvää, että Roope hyväksyy kenet vain lähelleen, joten luoksepäästävyydestä tuli täys 10, kun taas paikkamakuu oli vähän liian pitkäveteinen, eikä maahanmenokaan niin mukavaa ole, joten pojoja 9.

Myös itse suoritukset meni mielestäni hyvin. Positiivisena yllätyksenä oli seuraaminen. Aikaisemmin seuraaminen on ollut maan haistelemista, nyt se oli tiukka viivaista menemistä, pisteitäkin ropisi 9 ja 8. Koska se maahanmeno on niin hemmetin tylsää, niin ei se onnistunut sitten liikkeestäkään. Ihan kaksi käskyä piti antaa, ennenkuin Roope alistui kohtaloonsa ja pötkähti maahan. Pisteitä kokonaiset 7.
 


Vaan estehyppy, jälleen kerran Roope meni hypylle, pysähtyi ja jäi miettimään, että mitä ihmettä mun piti tehdä. Noin sadasosa sekunnin mietin mitä teen, sitten kutsuin sen luokse, pyysin uudestaan hypylle ja nyt se meni putkeen. Mitä sitten, jos tulisi nolla. Pääasia, että liike meni putkeen. Tuomari olikin sitä mieltä, että oikeissa kisoissa tämä olisi 0:n suoritus, mutta nyt hän antaa pojoiksi 6. 

Kokonaisvaikutus oli 8,5, sillä Roope oli kyllä alussa innokas, mutta loppua kohtia väsähti. No, ei kai se vanha herra kaikkea jaksa, kerralla... =)

Kaiken kaikkiaan olen tosi tyytyväinen päivästä, sillä pojoja oli 167 ja sijoitus 4/7. Eli ei mikään jumbo sija =)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti