Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Jortsumestari Roope

Tämä syksy on ollut todella sateinen ja pimeä. Eipä ole pahemmin huvittanut ottaa kuvia koirista, vaikka ollaankin pyöritty vaikka missä. Ja kun ei huvita kuvata, niin ei tule tännekään kirjoitettua. On meillä kuitenkin yksi uusi haaste. Nimittäin koiratanssi, HTM. HTM tarkoittaa koiran seuraamista musiikin tahdissa. Tätä lajia kävin kokeilemassa Roopen kanssa ja hurahdin siihen oitis. Ja niin hurahti myös muut kurssilaiset. Kyllä, kurssilla oli lähes kaikki ensimmäistä kertaa kokeilemassa lajia. Vain muutama oli aikaisemmin tutustunut lajiin.

Kurssilla ensin harjoiteltiin erilaisten temppujen tekemistä. Kuten nurin perin käännetyn vadin ympärillä kulkemista ja takaperin kulkemista.



Sitten seuraamista eri kulmissa sekä puolenvaihtoja.









Lopulta kaikki laitettiin samaan pakettiin ja esitys oli valmis testattavaksi. Ja voi miten se oli hauskaa! Kulkea musiikin tahdissa koiran kanssa.

Myöhemmin julkaisin fb:ssä videon Roopen ja mun tanssista. Se sai niin suuren suosion, että uutta kurssia suunnitellaan ihan lähiaikoina tapahtuvaksi. Ja sinne me mennään Roopen kanssa taas =).

Kurssin järjestäjä: Espanjanvesikoiraharrastajayhdistys
Kouluttaja: Katja Tamminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti