Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

lauantai 17. heinäkuuta 2010

Yllätysvieras

Lomalla ollessani olen ottanut tavaksi aloittaa päivän metsälenkillä, kun se on ainoa aika päivästä milloin voi koiria juoksuttaa näillä helteillä. Otin jälleen kameran mukaan, koska en taida koskaan kyllästyä kuvaamasta koiriani metsälenkillä.


Kierrän metsälenkin nykyään vastapäivään, koska koirat ovat ihastuneet metsässä olevaan kuralammikkoon ja näin päin kierrettäessä he pääsevät ensin kuralammikkoon ja vasta sitten uimaan.


Sen verran on kuuma, että koirulit aika nopeasti väsähtävät juoksemaan pallon perässä ja pitävät mielellään paljon taukoja.


Metsässä on näin kesäisin paljon nähtävää. Huomasin esim., että mustikat alkavat olla viikon sisällä kypsiä. Näin ikuisena laihduttajana olen päättänyt antaa piut paut dieeteille ja odottelen jo kovasti kesän ensimmäistä mustikkapiirakkaa.

Susa, metsästyskoiran omistaja bongaa aivan kaiken liikkuvan. Niin myös tämän sammakon. Hahmotatko sinä sen?

Ja sitten uimaan!

Hei Orja! Tule jeesii, mä en pääse ylös!


Niin kuin varmasti arvasit, meidän tämän aamuisen metsälenkin yllätysvieras oli naapurin Leevi. Leevi ei Susan sanojen mukaan ole mikään hyvä uimari, mutta kuten kuvista näkyy, ei se häviä uimisessa ainakaan meidän koirille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti