Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Uintikisan antia

Vesipelastuskoirien SM uintikisa 12.6.2011 Lopella. Tässä kisan antia:

Kuvat: Seppo Kukkonen

 "Minne mua viedään....?"

 "Aika kesy juttuhan tää oli..."
 "Hitsi, korviin meni vettä..."
 "Nyt mut on hyljätty..."
 "Mä en pääse täältä! Tuu hakee!!!!"
 "Tuuppas perkele mut veteen" 
"Ihanaa!!!! Saan kerrankin rauhassa uiskennella, eikä kukaan roiku pannassa kiinni..."
 "Jokos tämä ihanuus loppui????"
"Sit sitä namii!!!! Kato hei tänne!!!! Viittix ojentaa sitä palkkaa?????!

Tämähän meni siis niin, että uintikierroksia oli kaksi, joiden aika laskettiin yhteen ja neljä parasta pääsi jatkoon. Ensimmäisellä kierroksella Rosa hyppäsi veneestä käskystä, ui rantaan tavallisen tappavaan tahtiin. Sillä ei tuntunut olevan mihinkään kiirettä. Toisella kierroksella sama juttu. Aikaa meni vain kaksi sekuntia kauemmin, kuin ensimmäisellä kierroksella.

 Roope sai ensimmäisellä kierroksella 10s sakkoa, koska se jouduttiin tuuppaamaan alas veneestä. Uintivauhti rantaan oli h y v i n hidas, liekö nauttinut hiljaisuudesta ja rauhallisuudesta vedessä, kun kerrankin sai olla yksin uimassa. Jopa toiminnan järjestäjiin kuulunut henkilö tuumasi, että Roope nautiskeli uidessaan. Toisella kierroksella Roope osasi jo itse hypätä veneestä veteen ja uintivauhti oli jo reippaampi. Aika parani yli 20 sekunnilla.

Lopputuloksena Rosa oli Midiluokan kuudes ja Roope Maxiluokan viimeinen. Olen tyytyväinen tuloksiin, sillä päivän anti oli mielestäni se tärkein, mitä tältä reissulta sain =).

Palkkakin tuli, kun oli sopiva hetki. Kotimatkalla pysähdyimme levähdyspaikalla kahville ja samalla koirat saivat nauttia ihanasta, tuoreesta kalkkunan kaulasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti