Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Agia siellä, agia täällä, agia joka säällä...

Olen ollut viime aikoina niin kireällä pipolla varustettuna, että ei ole oikein tahtonut onnistua mikään asia. Mutta tänään huomasin rentoutuvani oikein urakalla, kun sain rauhassa treenailla pelkästään kaverin kanssa agia ATD-hallissa tunnin verran. Treenailimme pelkästään välistävetoa, pakkovalssia sekä hieman eteenlähetystä.

Koska halli oli hiljainen, niin kykenin keskittymään paremmin treeneihin ja opin jälleen muutaman uuden asian. Ensiksikin käärmekäsi. Keppien ohjaustekniikkana on käytössä käärmekäsi ja olen aina miettinyt, että minkälainen mahtaa tekniikka siinä olla. Liikkuuko ohjaava käsi kyynärtaipeesta käärmemäisesti vai miten. Nyt sen keksin, että ohjausliike lähtee ranteesta ja kämmen ohjaa joko ulos tai sisälle päin. Toinen hyvin tärkeä havainto oli, että jos ihminen seisoo tikkusuorana, ei koira oikein pysty havaitsemaan, mihin suuntaan ohjaaja haluaisi sen menevän. Mutta kun hieman koukistaa jalkoja polvista, niin kämmen laskeutuu koiran korkeudelle ja sen on huomattavasti helpompi mennä siihen suuntaan, mihin ohjaaja haluaa sen liikkuvan.

Olen päättänyt, että ensi torstaina treeneissä minulla on huomattavasti vahvemmat reisilihakset, jotka pitävät minut pystyssä tiukoissakin kurveissa ;).

Ja sitten sitä tasapainoaistin kehitystä...

 Leevi makaa alamäkeen täysin suorana...
Rosa seisoo "vihollisen" vieressä...

 Todella hieno tasapaino. Rosa jopa kääntyi puunrungolla edes takaisin...
Emännän mielenrauhan tasapainottamista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti