Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kopituksia ja heittoja, osa 1

Mitä tehdä, kun koko ajan sataa. No, tietenkin olohuonetreeniä =). Tällä kertaa frisbeenheittoa.

Koska Roope makasi sohvalla niin makeassa unessa, niin otin Rosan käsittelyyn. Yllätyksekseni huomasin, että Rosa ei uskalla ottaa koppeja, joten aloitin palkkaamisesta jo siitä, että se otti kiekon suuhunsa. Muutaman onnistuneen suorituksen jälkeen siirsin hieman kiekkoa toiseen kohtaan, niin että Rosan piti liikkua kiekkoa kohti. Lopuksi vaikeutin tilannetta sen verran, että Rosa joutui hyppäämään jalkojeni yli päästäkseen kiekolle. Hienoa, eiköhän kiekkokammo tällä treenillä mene ohi. Sitten Roope kehiin.

Roope oli jo paljon helpompi tapaus. Sen kanssa pystyi tekemään heti kopituksia, mutta ongelmana oli kiekosta irti päästäminen. On vaikeaa tykittää neljää kiekkoa peräkkäin Roopelle, kun se sinnikkäästi pitää suussaan edellistä kiekkoa. Siispä sille piti opettaa irti päästäminen. Joka kopin jälkeen laitoin namin sen nenän eteen, Roope tipautti kiekon lattialle, annoin namin ja sanoin kiitos. Muutaman onnistuneen irrottamisen jälkeen vaihdoin kiitos sanan ja palkan paikkaa. Aluksi se irrotti otteensa hienosti kiekosta, mutta sitten se jostain syystä hämmentyi ja mun piti jälleen antaa ensin nami ja vasta sitten kiittää. Kun tämä taas pelitti, vaihdoin jälleen kiitos sanan ensin ja vasta sitten annoin namin.

Toisella kierroksella Rosa oli jo hyvin lämmennyt ja alkoi olla vauhdissa. Oli aika kokeilla pentuheittoja. Rosa seisoi jalkojeni toisella puolella ja heitin kiekon toiselle puolelle niin, että sen piti hypätä jalkojeni yli kiekolle. Tämä selvästi sai Rosan kuumenemaan. Muutaman heiton jälkeen Rosa alkoi kantaa kiekkoa mulle asti, mutta sitten oli jo Roopekin kuumennut ja treeni meni siihen, että molemmat juoksivat kiekolle kilpaa. Ei auttanut muu, kuin laittaa kiekot piiloon ja tehdä venytysharjoittelut. Huomenna jatketaan =).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti