Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

maanantai 17. helmikuuta 2014

Lajit alkaa hahmottua

Nyt mä taisin löytää molemmille ominaiset lajit. Tänään treeneihin matkalla mulle tuli tunne, että nyt onnistuu. Ja treenit alkoivatkin nopeasti näyttää siltä, että edistyn joka kerran enemmän ja enemmän. Lajeina Rosalla oli toko ja Roopella HTM.

Nyt kun Roopen toko treenit on jäänyt pois, on tilalle otettu HTM kokonaan. Sen kanssa tuli tehtyä eteen tulemista käskyllä eteen, sivulla kulkemista tokosta tutulla sivulla, eteen seisomista niin, että keho on poikittain muhun katsottuna, linja käskyllä, jalkojen välissä pysymistä väli käskyllä ja päästiin ottamaan jo muutama askelkin. Pyöriminen meni sekä yhden jalan että kahden jalan ympäri. Oujee!

Rosan kanssa harjoiteltiin seuraamista vain muutaman askeleen treenissä. Sen kanssa oli pakko aloittaa treenit siitä, että sen sata lasissa fiiliksen saisi normi tasolle ja vasta sitten päästiin kokeilemaan jo viittä askelta. Pitkässä seuraamisessa sain alkuhäkellyksen jälkeen innon pudotettua hieman alemmas ja sain siltä jo monta upeaa seuraamis pätkää. Hyppyä tehtiin muutaman kerran ja jo kolmannella kerralla sain Rosan pysäytettyä seis käskylle.

Siis vähän siistii!!! Mä sain sittenkin toko koiran sekä HTM koiran! Ja keitetyllä kanan sydämellä ei ollut osuutta tähän ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti