Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

tiistai 17. elokuuta 2010

Katse eteenpäin!

Niinhän tässä on käynyt, että kaikki kesäjuhlat on juhlittu, tavattu vanhat kaverit ja vietetty sukulaisten kanssa paljon aikaa. On nautittu ihanasta kesästä, sellaisesta, mitä tuskin enää koskaan saa Suomessa kokea. Kesän hellepäiviä on kaiken kaikkiaan ollut yli 60 ja niistä sain 28 päivää nauttia kesälomaa viettäen. Ei ollut kiireitä, ei.


Ilmatilan lämmöstä ei voisi mitenkään päätellä, että syksy olisi ovella. Kalenteri kuitenkin paljastaa karvaan totuuden, nyt on elokuu. Se tietää sitä, että koulut ja työ alkavat ja on aika palata kiireiseen arkielämään. En voi mitenkään sanoa, että levänneenä, mutta sanoisinko niin, että uusia tuulia odottaen.

Ensi kauden aikataulutkin on ehditty lyödä lukkoon; maanantaina ei mitään, tiistaina pilates ja TOKO treenit, viisi seuraavaa keskiviikkoa Kivekon arkitottiskurssi Roopen kanssa, torstaina agilitytreenit Juvanmalmin hallissa, perjantaina vakkarilenkki Hanikkaan tai jokin muu lenkki hyvän ystävän seurassa. Viikonloppuisin voin rentoutua siivouksen merkeissä..., tai tehdä jotain muuta, mitä mieleen juolahtaa. Vielä ei ole mitään niille päiville lyöty lukkoon, onneksi.

Näin jätän haikeat jäähyväiset ihanalle kesälle ja suuntaan katseeni kohti uusia seikkailuja =).

Rauma 14.8.2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti