Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Extrasta Soniciin, vaakasuorasta pystysuuntaan

Kivekossa piipahti tänään vierailijoita. Kentällä oli edustettuna kaksi jäsentä Suomen koirafrisbee yhdistyksestä ja luvassa oli kolme tuntia hauskaa kiekon kanssa.

Ensimmäinen tunti meni heittotekniikan hiomisessa. Tähän asti olen pitänyt kiekosta kiinni niin, että kaksi sormea on tukena kiekon syrjässä, kaksi pohjassa ja peukalo kiekon päällä. Mutta ylläri pylläri, kaikki sormet pitää olla kiekon alla ja vain peukalo tukee kiekon päältä. Kun tämän tajusin, alkoi heitoissa olla voimaa, eivätkä kiekot enää väpättäneet ilmassa.Eivätkä ranteet huutaneet hoosiannaa, niinkuin ennen.

Heittotekniikassa opeteltiin perus rolleria, minkä jo handlasin, sekä perusheittoa. Tämän lisäksi opimme kanansiiven ym, joiden nimet ovat jääneet jo unholaan. Joka tapauksessa kiekko lentää joko vaakasuorassa tai pystysuunnassa ylöspäin, eteenpäin sekä pysyy paikoillaan.

Roopen turkki on taas siinä vaiheessa, että trimmerillä olisi töitä. Se kun selvästi olisi halunnut juosta kiekon perässä, mutta ei vain jaksanut. Juoksu oli aika väkinäistä, hypyt sen sijaan ponnekkaita. Väsymyksestä huolimatta, Roopen kanssa harjoittelimme temppuheittoa vaakasuunnassa sekä pystysuunnassa koiran istuessa edessäni. Ja jo muutaman heiton jälkeen Roope alkoi saamaan kiekkoa kiinni suullaan.

Rosan kanssa treeni meni lähinnä mun kiertämisen harjoitteluun, rollereihin ja muutamaan vaaka/pysty heittoon, joita se ei ensimmäistäkään saanut kiinni. Mutta Rosa otti kiekon suuhun, kun sitä innosti ja repi vimmatusti vastaan. Eli olemme tainneet päästä Rosan kanssa kiekkokammosta yli ja voin alkaa treenata sen kanssa kunnolla heittoja  aivan normaalisti.

Postissa tulevat extra kiekot jouduin luovuttamaan pois, sillä se tuli tänään huomattua, että ne eivät sovi meille. Saimme kokeilla extraa ja se oli heti ensimmäisen heiton jälkeen täynnä reikiä.  Super Sonic oli se meidän juttu. Neljän heiton jälkeen tarkasteltuani tilannetta, ei kiekossa ollut minkäänlaisia jälkiä purukaluston jäljiltä. Onneksi sain tilattua extrojen lisäksi neljä super sonicia, jotka kestävät mun koirien purukalustoa.

Aivan mahtava päivä takana ja uusia treenejä jo suunnittelen innolla. Jospa sitä jo huomenna menisi harjoittelemaan... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti