Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

perjantai 3. syyskuuta 2010

Ah, agility, vihdoinkin!

Vihdoin lähestyi se aika, kun omatoimiagitreenit alkaisivat Juvanmalmin Agimestassa. Pientä jännitystä treenien alkamiseen oli antanut revähtänyt jalka sekä ovella kolkuttava flunssa. Onneksi akupunktio sekä särkylääkkeet on keksitty, joiden avulla pääsin paikalle, kun syksyn ensimmäinen treenikerta lähti käyntiin.

Meno treenihallissa oli hurjaa ja hieman sekavaakin. Itsestäni tuntui siltä, kuin olisin ollut jokaisessa paikassa samaan aikaan ja oikeastaan en ollutkaan missään. Oli kuitenkin ilo huomata, että jokainen oli sisäistänyt ajatuksen siitä, että nämä ovat omatoimitreenit, jolloin jokaisen on oltava skarppina oman koiransa kanssa sekä valmiina auttamaan lähinnä olevaa treenaajaa tarvittaessa. Oli ilo katsoa jokaisen treenaajan kasvoja poistuessamme paikalta. Kasvoista näkyi selkeästi, että ilta oli täydellisesti onnistunut!
¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Kameran käyttökoulu:

Kamerankäyttöohjeissa on kohta automaattitarkennuksesta. Olen ajatellut sen tarkoittavan sitä, että liikkuvaa kohdetta voi tarkentaa ihan milloin vain, myös silloin, kun kohde liikkuu. Viime kerralla, kun sitä asetusta kokeilin, niin kuvista tuli aivan onnettomia. Tänä aamuna metsälenkillä tajusin sen, että kun on tarkentanut kohteeseen, voi kameraa liikuttaa miten vain ja tarkennus pitäisi pysyä tarkkana kohteessa. Tässä tämän aamuisen lenkin tulos. Jostain syystä kuvissa on paljon kohinaa. Olisikohan se seuraava opettelun paikka????Ei kommentteja:

Lähetä kommentti