Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Kameraan tutustuminen osa III.1, kertatarkennus

Aikani kun aamulla käyttöohjeita tavasin, niin tajusin, että munhan kannattaa kokeilla kertatarkennusta ja tarkennuspisteenä keskimmäistä vaihtoehtoa. Johan alkoi kuvissa olla ihan toisenlainen meininki.

Kuvaustreenikohteena tämän päiväinen agitreeni:
Kuvaaja: nuori treenikaveri, nimeä en tiedä...
 Roopella on  keinu ollut joskus hyvä, mutta yhtäkkiä se viime talvena otti takapakkia, eikä se millään menisi sitä läpi. Tänään sain kuin sainkin sen houkuteltua keinulle, mutta kun Roope pääsi hieman yli puolenvälin, alkoi keinun toinenpää nousta ylöspäin ja takana oleva valkoinen kosketusalusta tipahti Roopen päälle. Siitä säikähtäneenä se tipahti maahan ja lähti juoksemaan poispäin keinulta. Tämä onnettomuus ei ainakaan lisännyt intoa keinulle, joten naulojen hakkaaamisen jälkeen otimme keinutreenin uusiksi. Monen houkuttelun jälkeen mun piti ottaa sitä kaulapannasta kiinni ja vetää se keinulle samalla kun iloisesti sille lirkuttelin ja nakkeja syötin. Roope meni tällä tavalla kolmasti sen läpi ja täytyy todella toivoa, että se edes hieman laansi keinupelkoa.

Agility on siitä kiva laji, että kaikki, niin koirat kuin ihmiset sitä rakastaa. Tässä Minttu 9,5v punnertaa avustettuna A:n yli. Minttu rakastaa yli kaiken tätä harrastusta ja se kertoi sen meille iloisesti haukkuen. Kävi jopa kouluttajaa moikkaamassa ennen ensimmäiselle esteelle menoa. Niin onnellinen se oli kesän ensimmäisestä treenikerrasta.

Rosa, joka juoksujen vuoksi oli jätetty kotiin, päätti kostaa sen kaikista paskamaisimmalla tavalla, pissaamalla ja kakkaamalla matolle. "Siinä on teille, perkeleet, kun mut yksin jätitte"!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti