Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

perjantai 14. toukokuuta 2010

Huh hellettä

Ulkona on aivan ihana ilma, on ihan pakko päästä ulos. Otan koirat ja päätän lähteä tokoilemaan läheiselle kentälle ja hyvästä suorituksesta koirat pääsisivät rantaan uimaan. Kenttä kuitenkin oli varattu kahdelle uros bordercollielle, joten jatkoimme matkaa suorilta rantaan. Rannassa treenasin koirien kanssa seuraamista hetken ja sitten koitti palkan aika; uimaan ja kuka saa pallon ekana -leikki!

Roope väsähtää muutaman heiton jälkeen ja jää rannalle katselemaan, kun Rosa uiskentelee pallon perässä hullun lailla.Viiden heiton jälkeen Rosan silmät alkoivat muistuttaa rulettia. Kun Rosa toi minulle laiturille pallon, ei katse pysynyt kohdistettuna minuun, vaan ne oli suunnattuna johonkin ohitseni ja olemus huusi lisää heittoja. Mitä pidemmälle pallo lentäisi, sitä enemmän se olisi Rosan mieleen.
Montaa kierrosta Roope ei jaksanut vain katsella, vaan tahtoi takaisin leikkiin.Reilun puolen tunnin uinnin jälkeen sainkin ilman mitään erillistä houkuttelua koirat kiinni ja niin paluu kotiin sohvalle alkoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti