Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

lauantai 8. toukokuuta 2010

Täydellinen päivä

Aamulla herätessäni tiesin, että tästä päivästä tulee hyvä. Kävelin peilin eteen ja toivotin hyvää huomenta peilikuvalleni. Saatuani vastauksen, muistutin peilikuvaani, että tänään on se päivä, kun Rosa saa kolmannen sertin. Hymyssä suin laitoin remmit koirille ja lähdimme tunnin aamulenkille.

Puolen päivän jälkeen suuntasin lainassa olleen auton nokan kohti Tuomarinkartanoa. Luvassa oli palveluskoirien erikoisnäyttely, jossa yhtenä luokkana oli myös Espanjanvesikoirat. Tuomarina toimi Paula Rekiranta, joka oli antanut aikaisemmin Mindylle, Rosan siskolle, ROP:in. Ainakin koiran malli pitäisi olla tuomarille mieleinen.

Perille päästyäni olin niin jämptisti paikalla, että luppoaikaa ei jäänyt kuin 15 minuuttia. Onneksi kehämme löytyi helposti ja sijaitsi hieman syrjemmällä. Jätin tavarat kehän laidalle ja menin Rosan kanssa leikkimään pallolla hieman kauemmaksi kehästä. Palloleikin yhteydessä huomasin, että se rentouttaa niin koiraa kuin minuakin. Ja kun meidän vuoro tuli, olin niin rento kuin ikinä voi olla. Tuomari ja tuomariharjoittelija katselivat, kopeloivat ja juoksuttivat. Lopulta tulivat siihen tulokseen, että ERI se on. YES!!!!

Lopullinen sijoitus oli PN2, serti, FI MVA. Mieletön fiilis.


Kuvat otti Anna-Kaisa Leino


Täydellisen päivän ilta huipentui TOKOiluun Mindyn ja Meten kanssa Kaitaan yläasteen kentällä. Vaikka koirilla oli ollut rankka päivä (Roope oli juoksuttanut ukkia pitkin Helsingin katuja muutaman tunnin ajan), tuli treeneistä onnistuneet. Roope oli ihmeen intensiivisesti mukana koko treenin ajan ja Rosa teki kaiken, mitä vain siltä pyysin. Treenin jälkeen veimme koirat leikkimään parkkialueelle ja riemu oli sen mukainen, että päivä oli onnistunut.

Kotiin tultuani terassilla odotti siskolta saatu syntymäpäivälahja ja lasillisen verran valkoviiniä pönikän pohjalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti