Roope ja Rosa

Roope ja Rosa

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Koski TL 2.5.2010

Aamulla heräsin hyvissä ajoin lähteäkseni Rosan kanssa Koski TL:ään ryhmänäyttelyyn hakemaan viimeistä sertiä. Vaikka perroja oli ilmoittautunut 28, oli minulla vahva tunne, että tänään natsaa.

Kuten tapoihini kuuluu, eksyin matkalla ja ajoin Koskelle väärää reittiä, sitä, joka kiemurtelee kaikkia pikkuteitä. Aikaa matkaan meni 30 min suunniteltua kauemmin, mutta onneksi olin osannut varata aikaa matkan tekoon, emmekä myöhästyneet.

Tuomarina toimi vaihdoksen myötä Markku Santamäki, joka kasvattajan mukaan tuntee rodun, mutta riippuu hänen mielialasta, tuleeko EH vai ERI. Ilmeisesti kylmän ja tuulisen ilman myötä mieliala oli EH, sillä ERI:n sai vain muutama uros ja yksi narttu. Meille tuli EH.

Kuvat otti Henna

Rosan arvostelu:

Sopivan kokoinen. Rungon mittasuhteet selvästi korkeuttaan pidempi. Hyvä pää, hyvä niskalinja, hyvä rintakehän muoto, hyvät raajat. Lanneosa voisi olla lyhyempi. Vahva turkki. Hyvät liikkeet. Ujostelee mittaamista. (Rosa oli suorastaan paniikissa mittanauhasta.)

Lopputulos: AVO, EH, 2

Hö, ensi kerralla sitten otamme sen sertin. Pakkohan sen on jossain vaiheessa tulla.

Sillä aikaa, kun Rosa ja minä palelemme saadaksemme mainetta ja kunniaa, Roope elelee herroiksi mummin ja ukin hellässä hoivassa.


Kuva: Seppo Kukkonen

3 kommenttia:

 1. HYVÄ! Hieno blogi!

  VastaaPoista
 2. gotcha sari4.5.2010 13.26

  Loistavaa että sait blogin valmiiksii!

  VastaaPoista
 3. ERInomainen Rosa, kuten kuvakin kertoo! Ensi kerralla sitten...

  VastaaPoista